Aflevering 3

De bucketlist of de f*ck-it-list?

Bucketlists zijn ‘hot in town’. Heb jij er nog geen? Dringend tijd om er eens werk van te maken. Niet dan?

Deuh, wij voelen ons ook een beetje als een sanseveria op de vensterbank van het rusthuis als we als die ‘curated ego’s’ op de catwalk van de social media zien paraderen op een Indonesische hangbrug.

Niks mis met een mooi doel af en toe, maar lopen we onszelf soms niet voorbij? We moeten zoveel. Maar is dat zo? Wat moet je nu eigenlijk echt in het leven en vooral… Waar zou je graag eens f*ck you tegen zeggen?

We reiken je enkele tools aan om die ‘moetjes’ te herkennen en ook om ze eens deftig in vraag te stellen. Moet ik dit nu doen?

Oh ja, en kom ook meer te weten over ónze bucket en f*ck-it list!


Niet te missen in deze aflevering:

  • Tiens, van waar komt de bucketlist eigenlijk? Weetje van de dag 
 
 
 
  • En zoals steeds, wat tips & tricks om zelf aan de slag te gaan met het onderscheid moeten, mogen, willen! (Hintje; en dat is – volgens ons- niet lakens strijken! )

Download jouw f*ck-it-list!

Nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvang je de template in je mailbox. Vind je de mail niet meteen terug? Check dan zeker de SPAM- of Reclame-map in je mailbox. Duid vervolgens aan dat je onze mails voortaan steeds in je inbox wil ontvangen, zo mis je nooit iets. 

Wil je werk maken van jouw eigen f*ck-it-list? Bewuster gaan kiezen of jouw moet’jes wel degelijk moeten? Download dan snel onze template en ga aan de slag!

Onze andere afleveringen

Geen enkele aflevering missen?

Als je op bovenstaande knop hebt gedrukt, ontvang je een automatische bevestiging. Vind je deze niet meteen terug? Check dan zeker de SPAM- of Reclame-map in je mailbox. Duid vervolgens aan dat je onze mails voortaan steeds in je inbox wil ontvangen, zo mis je nooit iets. 

Vind je onze podcast interessant? Laat een beoordeling achter, we zijn je voor eeuwig dankbaar!