Aflevering 33

Leven om te werken? Of werken om te leven?

Vreemde eendjes in de bijt die we zelf zijn, met de keuzes die wij maakten en die resulteerden in allerlei gekke sprongetjes in de loopbaan. Of misschien toch niet zo gek. Want hoewel we dachten dat onze gast aan ons een vette kluif zou hebben, valt het best wel mee. Iets van persoonlijke groei en je waarden vinden en zoveeeeeeel meer in deze aflevering. En we leerden ook weer veel bij.

Want dat het een leuk gesprek was met de supersympathieke Ann van Kurago staat buiten kijf.

In deze aflevering komt aan bod:

  • Wat is loopbaanbegeleiding eigenlijk? Kan je dat zomaar doen? (Jaaaa, Prisca heeft er zelfs zin in maar voorlopig blijft ze toch nog even waar ze is). Dus niet alleen voor werknemers in loondienst, het kan ook voor zelfstandigen!
  • Waarom eigenlijk? Waarom is werk toch zo belangrijk? Gewoon ‘uren kloppen’ is dat zinvol?
  • Wat doe je eigenlijk tijdens zo’n loopbaantraject?
  • Wist je dat ze bij Kurago ook studiekeuzebegeleiding doen? Ah ja, als je het dan al een beetje weet, is het nog zo handig, niet? Kom je later misschien geen muur tegen!
  • “Had ik maar niet zoveel gewerkt”… staat in de top 5 van spijt op het sterfbed. Wij legden het voor aan Ann.
  • En ja, dat gouden kooitje, daar moeten we het ook eens over hebben…

Onze andere afleveringen

Geen enkele aflevering missen?

Als je op bovenstaande knop hebt gedrukt, ontvang je een automatische bevestiging. Vind je deze niet meteen terug? Check dan zeker de SPAM- of Reclame-map in je mailbox. Duid vervolgens aan dat je onze mails voortaan steeds in je inbox wil ontvangen, zo mis je nooit iets. 

Vind je onze podcast interessant? Laat een beoordeling achter, we zijn je voor eeuwig dankbaar!